Johannes Verden

Japansk Lifting , Ansigtszoneterapi og Refleksterapi hos Johannes Verden. Din skønhedsklinik i Roskilde
Japansk Cosmo Lifting med Johannes Verden - din ansigtsklinik 2024 512x512

Ansigtszone- og Refleksterapi hjælper dig af med ubalancer, fysiske smerter og mange forskellige sygdomme. Få Ansigtszone- og Refleksterapi hos Johannes Verden i Roskilde

Ansigtszone- og Refleksterapi er en yderst effektiv, dybdegående og blid behandlingsform der hjælper dig af med symptomer, fysiske smerter og mange sygdomme. Det er et avanceret behandlingssystem som ser efter årsagen bag ubalancer i stedet for at symptom behandle.
Ved at at stimulere punkter og zoner genskabes balancen i hele kroppen og der skabes en dyb ro.

Den behandler hele kroppen via manuel stimulering af reflekszoner og punkter i ansigtet og hovedbund.
Metoden er blid med stryg og små tryk i ansigtet og du vil opleve den utrolig afslappende og afstressende mens kroppens evne til selvhelbredelse stimuleres.

Johannes Verden bruger ‘IncaEarth by Lone Sorensen’ produkter til din Ansigstzone-og Refleksterapi.

Hvad kan Ansigtszone- og Refleksterapi gøre for dig din krop og dit ansigt?

Ansigtszone- og Refleksterapi er meget egnet til behandling af ubalancer som stress, angst, depression, udbrændthed, smerter, manglende koncentration og andre lidelser relateret til hjerne og nervesystem

Ansigtszone- og Refleksterapi reflekszoner og punkter i ansigtet hovedbund front

Stimulering af punkter og reflekszoner påvirker centralnervesystemet, kroppens meridianer, blod og lymfekredsløb til at oprettes kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer. Både hjerne, organer, muskler, immunforsvaret, fordøjelse og hormon- og nervesystem fungerer bedre. Kroppen genstartes og hjælpes i processen til at vende tilbage til sin oprindelige sunde form hvor kroppens indre og ydre forhold forbedres. Du opnår dermed et meget målrettet, hurtigt og positivt resultat.

Ansigtszone- og Refleksterapi i Roskilde er en yderst effektiv, dybdegående og blid behandlingsform. Hjælper mod ubalancer, smerter og sygdomme

Med Ansigtszoneterapi opnår du en bedre gennemstrømning af ansigtshuden og det underliggende væv. Dit ansigte bliver mere “levende” efter en skøn behandling, da der sker en opstramning af ansigtshuden og væskeophobninger afhjælpes.

Metoden afhjælper stress, forbedrer blodcirkulation, understøtter udskillelse af toksiner, regenerer væv, stimulerer produktion af kollagen og elastin, sætter gang i cellefornyelse, formindsker rynker og slap hud, reducerer alderspletter, afhjælper muskelspændinger og øger hudens spændstighed.

Hvad gør en Ansigtszone- og Refleksterapi for dit velbefindende?

Ansigts Refleksterapi gør det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer, sygdomme, muskelsmerter, spændinger samt stressrelaterede problemer. Behandlingen kan også anvendes som et led i genoptræning af alle typer hjernedysfunktioner. Du vil opleve forbedringer med

• Problemer med mave/tarm/fordøjelse
• Symptomer af hormonel ubalance (PMS, fibromer, endometriose, menopause, migræne mm)
• Gigt, allergier, hudsygdomme oh hudproblemer eller muskelsmerter
• Problemer med at koncentrere dig, angst, stress, søvnløshed eller depression
• Svære lidelser som Demens, MS, Alzheimers og Parkinsons
• Fysiske, psykiske & kroniske smerter herunder hovedpine, muskelsmerter og spændinger
• Dit immunforsvar, dine lunger og luftveje og din Fertilitet
• Stivhed og skævheder i bevægeapparatet
• Hjernefunktioner og nervesystem

Hvornår kan en behandling hjælpe dig?

Ansigtszone- og Refleksterapi kan hjælpe dig hvis du

• Trænger til ro og velvære
• har svært ved at overskue din hverdag og de udfordringer den giver dig.
• har mangel på energi og overskud.
• har svært ved at være den bedste udgave af dig selv.
• søger efter en behandlingsform der ikke bare er symptombehandling.
• gerne vil gendanne balancen i din krop og stimulere dens evne til selvhelbredelse.
• gerne vil have en personlig tilpasset og dybdegående behandling,

Hvordan får du det bedste resultat med Ansigtszoneterapi?

Alle behandlinger vurderes og sammensættes individuelt til den enkelte. Det er en meget individuel behandlingsform, da punkterne vi arbejder med udvælges nøje til præcist dine behov og nuværende situation. En behandling starter med en grundbehandling og suppleres med relevante teknikker specifikt målrettet dine aktuelle symptomer. Vi laver sammen en personlig tilpasset behandlingsplan.

Ansigtszone- og Refleksterapi kræver oftest et længerevarende forløb alt afhængig af, hvor længe du har haft dine symptomer og hvilket mål du har med behandlingen. Er det første gang du prøver denne behandlingsform anbefaler jeg at du får mindst 3 behandlinger, før du vurderer om det har hjulpet dig. Nogle oplever stor effekt efter 1 behandling, hvor andre har brug for lidt flere behandlinger før effekten viser sig.
Mange bruger Ansigtszoneterapi en gang hver 4 uge som wellness for at slappe af, stresse af og give ansigtet et naturligt løft.
Du skal som udgangspunkt forvente 6-7 behandlinger i løbet af 7 uger afhængigt af problematikken, og hvor længe den har varet.
Undervejs i behandlingsforløbet giver jeg anvisninger i hvilke punkter du selv kan stimulere derhjemme for at lette symptomer og forstærke effekten af behandlingerne.

Ansigtszoneterapi anbefales børn og voksne i alle aldre.

Hvilke forbigående eftervirkninger kan du opleve efter en Refleksterapi?

Behandlingen virker udrensende og du vil derfor opleve forbigående udrensningssymptomer. Det kan være opblussen af dine gamle symptomer og skavanker. Du kan også opleve større afslappethed, mere energi, hovedpine, søvnbesvær, tørst, ændring i afføringsmønster, hyppigt vanladning kulderystelser og træthed.

Husk at drikke meget vand efter en behandling, da kroppen frigør og udskiller affaldsstoffer. Reaktionerne efter behandling er meget individuel. Nogle oplever at symptomerne forværres i nogle dage hvorefter de aftager igen. Andre oplever at få mere overskud. Du mærker at kroppens helbredelsesprocesser er blevet aktiveret.

Priser for Ansigtszone- og Refleksterapi behandling hos Johannes Verden i Roskilde

Ansigtszone- og refleksterapi · 1 time og 20 min  · DKK 885,00
Ansigtszone – og refleksterapi er zoneterapi i ansigtet og ansigtsrefleksterapi hvor der arbejdes på akupunkturpunkter, centralnervesystemet, kredsløb, lymfesystem og meridianer gennem stimulering i ansigt og på kraniet.